aan het laden...
Special
Kijk Dune: Part Two en Part One in de bioscoop

Dune: Part Two komt eraan!

8 t/m 29 februari 2024

Het is bijna zover: Denis Villeneuve’s tweede Dune film, Dune: Part Two draait vanaf donderdag 29 ferbuari bij ons in de bioscoop. Kom alvast in de stemming voor de nieuwe boekverfilming van Frank Herbert’s iconische bestseller met Dune: Part One Reissue. Timothée Chalamet, Zendaya en nog meer gigantische zandwormen: wij kunnen niet wachten! Meld je alvast aan voor een melding in je mailbox bij de start van de kaartverkoop via de filmpagina’s.

Dune: Part Two
Special

Dune: Part Two

Regisseur: Denis Villeneuve
Land: VS
Duur: 166
Trouw

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides (Timothée Chalamet) verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Dune: Part One
Special

Dune: Part One

Regisseur: Denis Villeneuve
Land: VS
Duur: 156
NRC

Kom in de stemming voor Denis Villeneuve’s Dune: Part Two door nog een keer deel een te kijken! Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides (Timothée Chalamet), een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

  • Kijkwijzer 12
  • Eng
  • Geweld