Fast Forward Special
Zie de beste nieuwe films als eerste

FilmHallen Fast Forward: Kinds of Kindness

-

Woensdag 26 juni staat FilmHallen Fast Forward geheel in het teken van de nieuwe Yorgos Lanthimos: Kinds of Kindness! In het voorprogramma duiken dieper in het thema van de film met filmjournalist Tristan Theirlynck en spelen we een spannende filmquiz!

Kinds of Kindness
Special Verwacht

Kinds of Kindness

Regisseur: Yorgos Lanthimos
Land: Ierland, Verenigd Koninkrijk
Duur: 164

Yorgos Lanthimos’ Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.

  • Kijkwijzer 16
  • Eng
  • Geweld
  • Groftaalgebruik

Over de spreker

Als kind keek Tristan Theirlynck nachtenlang films. Tijdens een gedoemde poging zelf een film te maken, ontdekte hij dat zijn passie voornamelijk bij het schrijven lag. Na tijdschrift HP/De Tijd en de Weekend-, Leven- en politieke redactie van NRC, kwam hij terug bij zijn grootste interesse: film. Sinds 2022 werkt hij als filmrecensent en -journalist bij NRC.