Eten en drinken

Eten en drinken

In de foyer van de FilmHallen kun je voor hapjes en drankjes terecht bij onze bar. Wij hebben een ruim assortiment aan koffie, thee, bier, wijn, fris, taarten en snacks. Alles wat je in de FilmHallen aan de bar koopt kun je ook mee de zalen in nemen. Uiteraard zijn consumpties die niet in de FilmHallen zijn aangeschaft niet toegestaan in de foyer en de zalen.

Let op: In de FilmHallen kan alleen met pin betaald worden.

Bars en restaurants

Een hoop te bespreken na het zien van een mooie film?  In de Kinkerbuurt en rond het Bellamyplein vind je een hoop leuke café’s zoals Café Panache, Café Bax en Bar Centraal, of ga gezellig langs bij de Foodhallen.

Remise 47

Bij onze buren van Remise 47 krijg je 20% korting op lunch of diner op vertoon van je filmticket!* *Korting is alleen geldig voor lunch/diner op dezelfde dag als je film.

Meer info

Remise 47

Pizzabakkers: Film e Pizza

Heb je zin in een avondje uit bij De Pizzabakkers Overtoom en De FilmHallen? Geniet elke dinsdag van een filmpizza en bioscoopbezoek voor €19,00 (€9,00 met Cineville)*! *Keuze uit de pizza’s: Margherita, Salami, Spinaci en Caponata. Voor de andere pizza’s geldt een supplement van 3,25.

Meer info

Pizzabakkers: Film e Pizza