Tapis Rouge

Villa Caprice

  • Kijkwijzer 12

Patrick Bruel zal voor de vertoning van maandag 15 november aanwezig zijn om vragen van Arnaud Pereira, uitvoerend directeur van Tapis Rouge, en van het publiek te beantwoorden. Patrick Bruel komt volgend jaar naar Nederland tijdens een concert in Utrecht op 22 maart 2022.

Credits

Land
Frankrijk
Taal
Frans
Ondertitels
Engels
Speeltijd
103
Regie
Bernard Stora
Cast
Niels Arestrup, Patrick Bruel, Irène Jacob

Storyline

Luc Germon, een beroemd advocaat, denkt dat hij het hoogtepunt van roem heeft bereikt wanneer Gilles Fontaine, een van de machtigste zakenmannen van Frankrijk, hem vraagt om hem te verdedigen. De zakenman wordt ervan verdacht een prachtige villa aan de Côte d’Azur, de villa Caprice, in twijfelachtige omstandigheden te hebben aangeschaft. Vernederd en boos dat hij in de val is gelopen rekent Fontaine op de vaardigheid van Germon om hem uit deze netelige situatie te helpen. Maar er ontstaat een rare machtsverhouding tussen beide mannen, die in principe bondgenoten zijn. Wie pakt het voordeel?

Français
Avocat célèbre, Luc Germon pense atteindre la consécration lorsque Gilles Fontaine, l’un des patrons les plus puissants de France, lui demande de prendre sa défense. L’homme d’affaires est soupçonné d’avoir acquis dans des conditions douteuses une magnifique propriété sur la Côte d’Azur, la Villa Caprice. Humilié et furieux de s’être laissé piéger, Fontaine compte sur l’habileté de Germon pour le tirer de ce mauvais pas. Mais une étrange relation de pouvoir s’installe bientôt entre les deux hommes, en principe alliés. Qui prendra l’avantage?