Terrence Malick

Song to Song

2017
  • Kijkwijzer 12
  • Eng
  • Groftaalgebruik
  • Seks

Terrence Malick geldt als een van de meest visionaire filmmakers van onze tijd. Ter ere van de restauratie van Days of Heaven vertoont de FilmHallen de Films van Terrence Malick: een programma met zijn beste werken.

Credits

Land
VS
Taal
Engels
Ondertitels
Geen
Speeltijd
129
Regie
Terrence Malick
Jaar
2017
Cast
Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender

Storyline

In Song to Song toont Terrence Malick een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden?

Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleidt. En passant komen we, onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop tegen.