Cineville

Sla de rij over met je Cinevilleticket(s)

Bestel je Cinevilletickets online en sta nooit meer in de rij bij de kassa.

Zo bestel je een ticket met je Cinevillepas

Kies in de webshop voor het tarief Cineville en vul per gewenst Cinevilleticket een uniek pasnummer in. Je pasnummer staat onder de barcode op je Cinevillepas. Je krijgt na bestelling een e-ticket dat je tot uiterlijk 5 minuten voor aanvang dient te activeren bij één van de speciale Cineville zuilen tegenover de kassa in de foyer van de FilmHallen. Activeren kan vanaf 90 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Let op!

  • Wanneer je met je Cinevillepas een ticket bestelt, gaan wij ervan uit dat je komt. Zorg er dus voor dat je op tijd je ticket activeert. Om misbruik te voorkomen worden niet geactiveerde tickets altijd bij Cineville gemeld. Kun je toch niet komen? Annuleer eenvoudig je tickets via Mijn Tickets of via een mail naar de kassa.
  • Je krijgt alleen toegang tot de zaal als je in het bezit bent van je persoonlijke Cinevillepas en een geactiveerd Cinevilleticket.
  • Heb je een bestelling met zowel Cinevilletickets als reguliere tickets? Ook dan dien je je Cinevilletickets uiterlijk 5 minuten voor aanvang te activeren.

Voor een aantal van onze bijzondere voorstellingen vragen wij een toeslag aan Cineville pashouders, deze kun je direct afrekenen via IDEAL. Ben je niet op tijd met inchecken en is je ticket vervallen? Dan kun je bij de kassa van de FilmHallen je betaalde toeslag terugvragen.

Zie ook http://cineville.nl/voorwaarden voor alle regels omtrent het gebruik van je Cinevillepas.