Special Fast Forward
Zie de beste nieuwe films als eerste

FilmHallen Fast Forward: Bones and All

Dinsdag 29 november staat FilmHallen Fast Forward geheel in het teken van Bones and All, de nieuwe film van Luca Guadagnino (Call Me By Your Name, Suspiria) met een glansrol voor Timothée Chalamet! In het voorprogramma hebben we schrijver en journalist Basje Boer te gast en spelen we natuurlijk een filmquiz met mooie prijzen!

In het voorprogramma is schrijver en filmessayist Basje Boer te gast. Zij neemt ons mee in het thema van de film; van de nouvelle vague tot de film noir tot de nouvelle violence uit de nineties: het thema van “lovers on the run” is een van de meest geliefde uit de filmgeschiedenis. Waarom fascineren we ons zo voor verhalen over geliefden op de vlucht? Wat is er aantrekkelijk aan, en wat zijn de valkuilen van deze trope?

29 november

Bones and All
Special Verwacht

Bones and All

Regisseur: Luca Guadagnino
Land: VS
Duur: 131

Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee (Timothée Chalamet), een nogal intense dakloze jongen.

  • Kijkwijzer 16
  • Eng
  • Geweld
  • Groftaalgebruik

Basje Boer (Amsterdam, 1980) is schrijver en essayist. Ze schreef drie boeken, waaronder de roman Nulversie (2019, Nijgh & Van Ditmar). Daarnaast schrijft Boer over film en (pop)cultuur, onder meer voor De Groene Amsterdammer en de Filmkrant. Op 13 december verschijnt Pose – Over hoe we kijken en wie we spelen, een essaybundel over vrouwbeelden in films en popcultuur.