Met je Coronabewijs naar de Film

Vanaf 25 september kun je eindelijk weer bij ons in een gevulde zaal film kijken! Wel heeft iedereen ouder dan 12 jaar een Coronabewijs nodig. Kijk voor meer informatie over het coronabewijs en hoe je eraan komt op de website van Rijksoverheid.

Natuurlijk willen ook wij zo snel mogelijk terug naar een situatie waarin iedereen vrij is om te staan en gaan waar ze willen. Helaas is de pandemie nog niet voorbij en daarom rekenen we op ieders medewerking bij de volgende entreeregels:

  • Bij entree van onze bioscoop vragen wij je om je Coronabewijs, houd deze dus vast gereed, dan kan iedereen snel naar binnen. Bij ieder nieuw bezoek geldt: géén Coronabewijs is géén entree.
  • Volgens de Rijksoverheid is het gele boekje géén geldig Coronabewijs. Je kunt dus niet met je gele boekje bij ons naar binnen.
  • We maken geen uitzonderingen. Overtreding van de regels betekent een gevaar voor je medebezoekers en bovendien krijgen wij een boete en moeten we misschien dicht.
  • Heb je corona gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf dan thuis. Je kunt tot een uur voor aanvang van de voorstelling kosteloos je tickets retourneren via je account of via kassa@filmhallen.nl.

Dat was het. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar kassa@filmhallen.nl.