Algemene Voorwaarden

Huisregels. Bij het bezoeken van De FilmHallen en The Movies word je gehouden aan onze huisregels.

Gegevens. Met de door jou verstrekte gegevens zal conform de privacywetgeving worden omgegaan. Jouw gegevens zullen alleen gebruikt worden door de FilmHallen en The Movies. Er zullen in geen geval gegevens aan derden worden verstrekt zonder jouw expliciete toestemming.

Betaling. Je kunt kaarten kopen met gebruik van iDEAL, Mastercard, Visa en Paypal. Bij Paypal betalingen rekenen wij 4% transactiekosten.

Cinevilletickets. Je krijgt alleen toegang tot de zaal als je in het bezit bent van je persoonlijke Cinevillepas en een geactiveerd Cinevilleticket.

Plaatskeuze. Bij voorstellingen met vaste plaatsen kun je je eigen plaatsen kiezen in de webshop. Filmhallen en The Movies behouden zicht het recht voor om de gekozen plaatsen na aankoop te wijzigen of de vaste plaatskeuze op te heffen.

Kaarten Retour. Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is mogelijk tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten retourneren kan alleen via www.filmhallen.nl/mijntickets of www.themovies.nl/mijntickets.

Annulering. Indien de voorstelling is verplaatst of geannuleerd heb je recht op teruggave van het aankoopbedrag.

Kijkwijzer. Wij houden ons aan de regels zoals deze zijn vastgesteld door het Nicam in de Kijkwijzer, en is vastgelegd in het Wetboek van Strafrecht artikel 240a. In verband met de naleving van deze regels kan er om legitimatie worden gevraagd door onze medewerkers.
Wil je deze niet overleggen of blijkt dat je niet aan de gestelde regelgeving voldoet dan zal de toegang worden geweigerd en vind er geen restitutie of vergoeding plaats. Voor meer info zie http://www.kijkwijzer.nl.

De regels zijn als volgt:
Kijkwijzer 16 – Geen toegang voor personen onder de 16 jaar. Ook niet onder begeleiding van een volwassene of ouders/verzorgers.

Kijkwijzer 12 – Kinderen jonger dan 12 worden niet worden toegelaten zonder begeleiding van een volwassene. Kinderen jonger dan 12 onder begeleiding van een volwassene worden wel toegelaten.

Kijkwijzer AL,6,9 – Iedereen wordt toegelaten.